Marc Gruben
04/15/2024
1 min

LinkedIn plugin beschikbaar

04/15/2024
1 min

In samenwerking met onze partner NIXZ hebben we een veel gevraagde Chrome plugin ontwikkeld voor LinkedIn, die je veel werk uit handen neemt als je met LinkedIn kandidaten sourced. De plugin zit standaard in ons professional en premium abonnement.

Kandidaten

Zodra je een LinkedIn profiel bekijkt verschijnt de LinkedIn plugin in beeld. De plugin controleert of het profiel al aanwezig is binnen ForceFlow, zodat je de kandidaat niet meerdere keren toevoegt. Is de kandidaat aanwezig binnen ForceFlow dan kun je vanuit de plugin rechtstreeks naar deze kandidaat gaan.

De plugin in actie

Wanneer de kandidaat nog niet aanwezig is kun je met een 1 klik de kandidaat toevoegen aan ForceFlow, vervolgens kun je deze kandidaat in proces plaatsen op een vacature en hierbij een notitie of rating toevoegen. Naast de foto, contact informatie en het profiel wordt er ook automatisch een CV gekoppeld binnen ForceFlow. Ook wordt de woonplaats van de kandidaat geografisch geïndexeerd waardoor je eenvoudig in ForceFlow de afstand met een vacature kunt zien.
Uiteraard ondersteunt de plugin ook het updaten van de kandidaat gegevens als je na een tijdje weer het profiel bekijkt en deze gewijzigd is.

Wanneer de kandidaat vervolgens in ForceFlow aanwezig is, kun je gebruik maken van de uitgebreide tooling die niet aanwezig is bij LinkedIn:

  • AVG compliance: ForceFlow bewaakt of de kandidaat toestemming heeft gegeven en brengt je hiervan op de hoogte.
  • E-mailen met de kandidaat met behulp van sjablonen.
  • Toevoegen op meerdere open vacatures.
  • Voorstellen van de kandidaat aan opdrachtgever(s) via e-mail of de viewer functionaliteit.
  • En uiteraard nog veel meer...

Kortom het bespaart je een hoop tijd, zorgt ervoor dat je alle informatie overneemt en is AVG-proof (je download tenslotte geen CV meer).

Relaties

Naast de kandidaten kan de plugin ook (potentiële) relaties in ForceFlow zetten. De relatie krijgt de lead-status en wordt (als dat ingesteld is) in de klanten funnel geplaatst. Op deze manier zorg je ervoor dat opdrachtgevers correct in ForceFlow staan.

Wil je meer info over de plugin, neem dan contact op met support@forceflow.nl

Nieuwsgierig geworden naar ForceFlow? Plan hier gratis een demo in.