Kim Werensteijn
06/15/2021
1 min

ATS in je broekzak

06/15/2021
1 min

Een ATS in je broekzak, ooit van gehoord? Kan dat überhaupt? 

Stel je eens voor, je bent net een ommetje aan het lopen en die ene droom kandidaat belt jou ein-de-lijk terug. Je neemt het gesprek aan en de kandidaat vertelt volop zijn levensverhaal.

Je hebt hem precies op het goede moment benaderd, want hij wil van baan wisselen. Yes! Je bent blij, gaat na je wandeling naar kantoor en begint meteen met het voorstel naar de klant. Tijdens het schrijven weet je ineens niet meer wat de kandidaat exact had geschreven. Had hij nou ervaring met die ene software en wat waren zijn bonuscomponenten ook alweer exact? Je hebt het gevraagd, maar niet precies onthouden. Opschrijven ging ook niet tijdens het ommetje. 

Wat was het fijn geweest als je aantekeningen had kunnen maken direct na het gesprek. Kandidaten bellen immers op allerlei tijden. Tijdens je ommetje, in de auto terug naar huis, als je aan het lunchen bent. En ja, droomkandidaten neem je op dat soort momenten toch op. Goed nieuws! 

Er is een ATS dat in je broekzak past.Die je altijd bij je hebt zodat je altijd een kandidaat kunt opzoeken als je onderweg bent. Je kunt zelfs aantekeningen van een gesprek maken, maar nog beter: je kunt de aantekeningen inspreken! Even een korte samenvatting als voicememo inspreken zodat je niet de details zoals bonuscomponenten vergeet. 

Dus ook tijdens jouw ommetjes, in de auto of de momenten dat het eigenlijk niet uitkomt dat een kandidaat belt, jij kunt altijd de ForceFlow app pakken en bijwerken. De app download je gewoon op je mobiel. 

Jouw telefoon is natuurlijk altijd bij je dus vanaf nu ook je ATS.