Kim Werensteijn
08/29/2023
2 min

Dit is hoe jij als zelfstandige recruiter snel overzicht en structuur krijgt…

08/29/2023
2 min

Jouw recruitmentbedrijf is jouw toko, en je wilt jouw klanten de beste kandidaten bieden. Maar we weten allemaal dat het vinden van talentvolle kandidaten uitdagend kan zijn in deze arbeidsmarkt.

Zeker als je als zelfstandig recruiter werkt zit alles vaak in je hoofd of in een excellijstje. Toch weet je dat het makkelijker moet kunnen en voel je dat het tijd is voor meer overzicht en structuur.

Je weet ook wel dat een recruitmentsysteem hiervoor een oplossing is. Je wilde al een paar keer gaan kijken welke het beste is voor jou, maar toch heb je het nog niet gedaan. Het idee om al die ATS-en af te gaan, daar heb je eigenlijk geen zin in. En ook heb je ergens nog het idee dat het een kostenpost is in plaats van dat een recruitmentsysteem je echt helpt.

Jij hebt gewoon de behoefte aan structuur en overzicht. Snelheid en dat een systeem vóór jou werkt in plaats van dat het als een administratie aanvoelt. En mocht het systeem niet bevallen, dan wil je er weer makkelijk mee kunnen stoppen.

Herken jij dit ook?

Wij horen dit namelijk héél vaak van zelfstandige recruiters. Juist om die reden zijn wij met ForceFlow begonnen. Een recruitmentsysteem dat gewoon overzichtelijk, snel én betaalbaar is.

Tom Beerens, zelfstandige in de recruitment, beaamt dit ook: ´ForceFlow is helder en simpel. Ik hoef niet alle functionaliteiten in een systeem. Ik wilde gewoon overzicht en structuur. Andere ATS-en zijn meteen helemaal vol met functionaliteiten die ik toch niet ga gebruiken. Bij ForceFlow kun je dit aan- en uitkleden en dat maakt het systeem ook schaalbaar want als zelfstandige moet je slimme keuzes maken, zodat je niet hoeft te betalen voor wat je niet gebruikt. Daarmee is Forceflow pricewise de beste optie.´

De voordelen van ForceFlow op een rijtje

  • Je kunt in één week live zijn. Sterker nog, het record van een van onze klanten is binnen 2 dagen.
  • Je betaalt slechts 40 euro per maand en nauwelijks implementatiekosten.
  • ForceFlow is eenvoudig in te richten en te gebruiken. ´Ook al heb je het nog nooit gedaan, wij denken dat jij het wel kan´ aldus Pipi Langkous 😉
  • Persoonlijke support, stel je vragen en wij helpen je binnen een dag op weg. Zonder extra kosten natuurlijk.
  • Schaalbaar en dus toekomstbestendig, want mocht je willen uitbreiden dan groeit ForceFlow met je mee door bijvoorbeeld extra gebruikers of bedrijven/vestigingen toe te voegen.
  • Je hebt bijna geen risico want de AVG is ingebouwd in het ATS en je hebt slechts 1 maand opzegtermijn.

Transparant en eerlijk als we zijn, vertellen we het natuurlijk ook als ForceFlow niet de beste keuze blijkt te zijn voor jou. 

Weet jij bijvoorbeeld van jezelf dat je toch nooit gaat veranderen en alles graag bij het oude laat… dan ga je ForceFlow waarschijnlijk ook niet gebruiken. 

Maar in alle andere gevallen: waarom probeer je het niet gewoon?!

Mocht je ForceFlow nog niet kennen, ForceFlow is een mobiel recruitmentsysteem (ATS), uitermate geschikt voor recruitmentbureaus detacheerders en kleinere recruitmentafdelingen. ForceFlow staat voor kracht en souplesse en is snel, gebruiksvriendelijk en zeer betaalbaar.