Kim Werensteijn
01/18/2024
2 min

2024 staat bij ForceFlow in het teken van groei

01/18/2024
2 min

Wat een super mooi jaar hebben we achter de rug bij ForceFlow. We kunnen niet wachten om de energie en groei van 2023 vast te houden en naar nieuwe hoogten te brengen in 2024. In dit artikel vertellen we wat onze (groei)plannen voor dit jaar zijn.

Groeien met het team

In het afgelopen jaar zijn we wederom verdubbeld in het aantal gebruikers. Aangezien deze verdubbeling zich al een aantal jaren herhaalt is het tijd om het ForceFlow team uit te gaan breiden. 

Het huidige team bestaat uit eigenaar Marc Gruben en implementatiepartner Eric-Jan van Gorkum. Waar Marc met name de verdere ontwikkeling van de recruitmentsoftware op zich neemt, is Eric-Jan het gezicht aan de voorkant voor (potentiële) nieuwe klanten. Zo heb je contact met Eric-Jan als je bijvoorbeeld een gratis demo aanvraagt en ook helpt met het opstarten van de recruitmentsoftware bij nieuwe klanten.

De zichtbaarheid op social media is al uitbesteed en dit jaar gaan we ook kijken hoe we een stukje aan de voorkant kunnen uitbesteden zodat we deze groei kunnen voortzetten. 

De plannen voor dit jaar zijn glashelder: we willen niet alleen meer gebruikers aantrekken, maar ook de klant- en servicegerichtheid op het hoogste niveau behouden. “We zijn dan ook vastberaden om de komende jaren de meest gewaardeerde ATS-leverancier te blijven”, aldus Marc.

Groeien en optimaliseren van de recruitmentsoftware

Bij ForceFlow blijven we streven naar optimalisatie van de software. We luisteren nauwlettend naar de feedback van onze gebruikers en nemen deze mee in onze verbeteringen. We willen onze productkwaliteit hoog houden en zijn daarom continu achter de schermen proactief bezig om ForceFlow te optimaliseren. Het stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te bieden. In 2024 blijven we dit dan ook doen.

Tenslotte is recruitment niet ´één maat past allen´ en daarom willen we een systeem bieden dat flexibiliteit en efficiëntie bevordert. Marc: “In 2024 gaan we de diverse koppelingen met bekende HR- en recruitment marketing leveranciers weer uitbreiden. Ook staan er mooie AI ontwikkelingen op de planning. Op deze manier blijven we innoveren én groeien we mee met de markt en de wil om recruitmentzaken te vergemakkelijken."

Groei in waarde

In 2024 brengen we niet alleen groei en optimalisaties, maar ook een vernieuwde prijsstructuur bij ForceFlow. Vanaf dag één is onze prijs van 40 euro altijd vast en laag gebleven. We zijn ervan overtuigd dat ons systeem inmiddels veel meer waarde biedt dan ooit tevoren. Om deze reden introduceren we vanaf 1 april een aangepaste prijsstelling, met het oog op de volledigheid en kwaliteit die het platform al een geruime tijd heeft.

Momenteel bieden we ons systeem als één pakket aan. Vanaf 1 april 2024 introduceren we een nieuw starter, professional en premium-pakket, met uitgebreide functionaliteiten om aan alle behoeften te voldoen. Ons team is er altijd op gericht om jou de beste recruitment ervaring te bieden, zo kun je kiezen wat het beste bij je past.

Dus als je al een tijdje overweegt om met ForceFlow te beginnen, is dit hét moment om in te stappen! Vanaf 1 april geldt de nieuwe prijsstructuur en dus kun je voor die tijd nog gebruikmaken van de lagere prijs van 40 euro.

Wij kijken ernaar uit om te blijven groeien en samen met jou successen te boeken in 2024 en daarbuiten!

Mocht je ForceFlow nog niet kennen, ForceFlow is een mobiel recruitmentsysteem (ATS), uitermate geschikt voor recruitmentbureaus detacheerders en kleinere recruitmentafdelingen. ForceFlow staat voor kracht en souplesse en is snel, gebruiksvriendelijk en zeer betaalbaar.