Kim Werensteijn
08/31/2022
0 min

ForceFlow live te zien bij Recruitment Tech Monthly

08/31/2022
0 min


Forceflow was uitgenodigd om in de Recruitment Tech Monthly te vertellen waarom wij voor een 2e keer op een rij de RTE 35 hebben gewonnen. De aankondiging van recruitmenttech.nl naar de uitzending toe was alsvolgt:

Software-implementaties als rode draad tijdens de Recruitment Tech Monthly

Eric-Jan van Gorkum is eigenaar van Fitt.nu, implementatiepartner van ForceFlow. Van Gorkum heeft ruim 25 jaar ervaring in uiteenlopende automatiseringsprojecten in verschillende rollen van adviseur tot projectleider. Daarin zijn software-implementaties echter altijd de rode draad geweest.

Met Fitt.nu specialiseert Van Gorkum zich in het implementeren van ForceFlow, het ATS dat dat al twee jaar op rij is uitgeroepen tot Nederlands meest gewaardeerde recruitmenttechnologie-leverancier. “Door een strikte focus op zelfredzaamheid van de klant en korte projectdoorlooptijd zorgt Fitt.nu dat klanten snel kunnen opstarten en veelvoorkomende implementatievalkuilen vermijden”, aldus Van Gorkum.

Bekijk de Recruitment Tech Monthly

In de video hieronder vertelt Eric-Jan, vanaf minuut 18.00, meer over ForceFlow en waarom hij denkt dat ForceFlow voor de 2e keer is uitgeroepen tot meest gewaardeerde recruitmenttechnologie-leverancier.