Kim Werensteijn
12/21/2021
1 min

Meest voorkomende redenen om geen ATS te gebruiken ontkracht!

12/21/2021
1 min

Efficiënt recruiten zonder ATS bestaat eigenlijk niet. Een ATS is wat anders dan een CRM en onmisbaar voor recruiters. Ondanks dat, gebruikt lang niet elke recruiter een ATS. Wij laten je zien dat geen een reden goed genoeg is om een ATS links te laten liggen. 

Een Applicant Tracking System is speciaal ontworpen voor recruitment. Het is meer dan alleen een opslag voor je kandidaten. Een ATS koppelt bijvoorbeeld vacatures eenvoudig aan mensen in je database, maar ook levert het je tijd op doordat alles overzichtelijk in één systeem staat en je daardoor minder administratieve handelingen hoeft te verrichten.

Wij zijn ervan overtuigd dat een ATS het werkgemak en -geluk van recruiters bevordert. Daarom ontkrachten wij de vier meest voorkomende redenen om geen ATS te nemen.

“Ik heb geen tijd om alles uit te zoeken en een lang traject in te gaan” Recruiters hebben het druk. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom ben je met ForceFlow binnen 1 week live. Geen gedoe of ingewikkeld proces. “ForceFlow is heel gebruiksvriendelijk. Je kunt er snel in, je zaken erin zetten en gelijk weer door”, vertelt gebruiker Stephan Jacobs.

“Ik weet niet waar en hoe ik moet beginnen” ForceFlow staat erom bekend simpel in gebruik te zijn. “We krijgen heel weinig vragen over het gebruik van het systeem. Dat is voor ons een teken dat het goed gaat”, laat Marc Gruben, eigenaar, weten. Toch lastig te geloven? Je kunt vrijblijvend een demo aanvragen en het zelf ervaren.

“Een ATS is te duur voor mij” Dit is een misvatting die wij vaak horen. Je betaalt bij ons een vast laag bedrag en komt nooit voor onverwachte kosten te staan. Bovendien is ons ATS goed betaalbaar, ook voor eenmanszaken.

“Ik ben bang dat ik de verkeerde keuze maak en er dan aan vast zit” Niks is vervelender dan abonnementen waar je niet vanaf komt. ForceFlow is maandelijks opzegbaar. En als je ergens niet tevreden mee bent, denken we altijd met je mee naar een oplossing. “Alles wat ForceFlow bouwt, is op verzoek van hun huidige gebruikers. Met elke release zie je je eigen feedback erin verwerkt”, aldus Ron Gepaart, een van onze tevreden gebruikers. Grote kans dus dat je niet eens op wíl zeggen! Ben je al overtuigd? Neem bij vragen vooral contact met ons op. Wil je eerst meer over ons lezen?