Iezie werkt
Kim Werensteijn
05/20/2024
2 min

Waarom ForceFlow voor Iezie werkt zo easy werkt!

05/20/2024
2 min

Larissa en Anna van Iezie Werkt, gingen op onderzoek uit om meer overzicht te creëren. Na een Werf& event zagen ze het nut van een ATS en gingen ze via internet op zoek naar een voor hen passend ATS. Na het doen van maar liefst 8 tot 10 demo’s hebben zij gekozen voor ForceFlow. Maar waarom? Wij interviewden Anna.

Persoonlijk contact met Nederlandse ondersteuning 
“We vonden het belangrijk, omdat we zelf ook een klein bedrijf zijn, dat het een ATS vanuit Nederland was zodat je makkelijk kunt schakelen. Het contact met Eric-Jan was daarbij erg fijn omdat je merkt dat hij erg betrokken is en je écht wilt helpen.”

Makkelijk en snel te begrijpen
“Het is een heel makkelijk systeem, alles is heel erg logisch. Het is redelijk snel te begrijpen en is niet lastig. We hebben een aantal nieuwe collega’s gehad en die hebben ook nooit problemen gehad om het systeem te begrijpen. Wij waren hiervoor helemaal niet bekend met ATS systemen dus wisten we ook niet goed wat er bij ons paste. Daarom wilde we graag een systeem dat modern en makkelijk was zodat we van start konden gaan. Tot nu toe bevalt het ons ook goed.”

Flexibel en aanpasbaar
We hadden een paar kleine dingen waarvan we dachten dat het wel handig zou zijn als dit geïntrigeerd zou zijn in ForceFlow. Deze zaken zijn merendeels door Forceflow ook daadwerkelijk direct opgepakt. We konden voorheen bijvoorbeeld geen talentpools aanmaken. We hebben dit toen aangegeven bij Eric Jan en hij heeft eigenlijk meteen actie ondernomen waarna dit is geïmplementeerd binnen ForceFlow.”

De prijs van ForceFlow was echt een doorslaggevende factor

Betaalbaarheid
“Hoewel er andere goede opties waren, was de prijs van ForceFlow een doorslaggevende factor. De andere systemen die ons aanspraken waren echt te duur en ons gevoel bij ForceFlow was eigenlijk heel goed waardoor we toch voor ForceFlow gingen. Voor ons is het ook beter om een systeem te hebben waar je nog inbreng in kan hebben omdat we zelf ook nog groeiende zijn. Zo kan het ATS met ons mee groeien.”

Functionaliteit
“De functie die wij dagelijks gebruiken zijn de talentpools. We hebben er meerdere aangemaakt, zowel kleinere als grotere. Zodra we een interessante vacature binnen krijgen, kunnen we meteen de mensen in de talentpools contacten om te kijken wat hun situatie is. Ook sturen we af en toe een berichtje naar de geplaatste kandidaten om toch contact te houden.

Ook de Whatsapp functie vinden we erg fijn, je kunt erop klikken en ze meteen even een berichtje sturen. Als je ergens bent kan je toch snel een kandidaat benaderen en dat werkt gewoon heel fijn. Als laatste gebruiken we ook de notities veel. Hier schrijven we veel in wat heel fijn is als je de kandidaat bijvoorbeeld een jaar later weer spreekt.”

De beslissing om voor ForceFlow te gaan was weloverwogen. “We zijn daarin zelfs heel ver gegaan aangezien we echt excel lijsten en -tabellen hebben gemaakt met vergelijkingen om tot de beslissing te komen. Uiteindelijk zijn we erg blij met de keuze vanwege het persoonlijke contact en omdat het systeem voor ons echt super fijn werkt.”

Nieuwsgierig geworden naar ForceFlow? Plan hier gratis een demo in.