Marc Gruben
07/19/2023
0 min

Nieuwe Look en Feline

07/19/2023
0 min

TL;DR
Na 5 jaar hebben we ons logo en huisstijl aangepakt. In de applicatie is het logo al vervangen en is de stijl getuned. De website volgt na de zomer, we zullen je op de hoogte houden!

Het logo
Eigenlijk is er helemaal niet zoveel veranderd aan het logo. De sterke elementen (de bull en de kandidaat in het midden) passen gewoon hartstikke goed bij het merk en de diensten van ForceFlow. Wel is het logo gemoderniseerd. De kleuren zijn wat harder neergezet en alles is strakgetrokken om te voldoen aan de standaarden van vandaag de dag. Zo is de uitlijning krachtiger en is het logo eenvoudiger toepasbaar in verschillende digitale uitingen.

De looks
De app is enorm uitgebreid en doordat hij continu in ontwikkeling is sluipen er kleine inconsistenties in de interface. We hebben daarom de interface nog eens goed bekeken en aanpassingen gedaan die de app overzichtelijker en gebruiksvriendelijker maken. Waar voorheen de nadruk door kleurgebruik soms lag op elementen die niet belangrijk zijn, hebben we nu een betere balans en het product daardoor gebruiksvriendelijker neergezet. Evenals dat de app continu in ontwikkeling is zal de interface dat ook altijd zijn - dus nog meer aanpassingen zijn niet uitgesloten.

En Feline
Naast de veranderende huisstijl is ook Feline van ForceFlow als nieuwe AI collega ontworpen. Zij zal zowel binnen de applicatie als website een prominente rol krijgen.

En dit is pas het begin...