Kim Werensteijn
10/28/2021
1 min

Drie kenmerken van de juiste recruitmentsoftware voor W&S bureaus

10/28/2021
1 min

Met een ATS bespaar je tijd, creëer je overzicht en lever je kwaliteit. Opvallend genoeg werkt nog lang niet iedereen met een recruitmentsoftware. Dit komt door twijfel en onzekerheid. Want hoe zoek je uit welke van alle aanbieders de beste is voor jou?

Als Werving- & Selectiebureau kan het lastig zijn om de juiste middelen te kiezen. Het aanbod is groot en je moet aan veel factoren denken. Het is vooral van belang dat jij het snelst de juiste kandidaat vindt. Een traag, onoverzichtelijk of ingewikkeld recruitmentsysteem draagt daar niet aan bij. Maar welk systeem is dan geschikt voor jouw bureau? Fitt, de implementatiepartner van ForceFlow, legt uit waar een goed ATS aan voldoet. Wij lichten de 3 belangrijkste punten uit.

Je hebt een goed recruitmentsysteem te pakken wanneer het…

…jou weer grip op je dagelijkse werk geeft ForceFlow biedt heel veel handige functies waardoor jij direct inzicht hebt in het bemiddelingsproces. Daarnaast is het een administratief werkpaard: huisstijl CV vacaturetekst, e-mailsjablonen en documenttemplates zijn met een druk op de knop gereed. Geen kans blijft onbenut.

…lage licentie-, opstart-,  én beheerkosten kent

Het juiste ATS is  eenvoudig in gebruiken én beheer. Dat scheelt trainingskosten. Bovendien maakt het de opstart eenvoudiger en dus voordeliger. Daarnaast heb je binnen de kortste keren geen hulp meer nodig bij aanpassingen; je kunt alles zelf. Naast lage licentieprijzen wordt daarmee het totale kostenplaatje erg aantrekkelijk.

…jou grotendeels zelfredzaam maakt

Al tijdens de opstart laat ForceFlow jou veel zelf doen. Klantonvriendelijk? Integendeel! Zo word jij wegwijs in het ATS en leer je zelf hoe je aanpassingen kunt doen. Zo heb je ook op lange termijn nauwelijks hulp nodig. Je kunt als ondernemer je eigen koers varen en hebt daarbij de touwtjes in handen.